รายการย้อนหลังของกระทู้: Економні Електрообігрівачі Нового Покоління
แสดงรายการย้อนหลังสูงสุด 6 โพสต์ - (ล่าสุด)
| 1 สัปดาห์ 6 วัน ที่ผ่านมา #799188 | |
|---|---|
|
Jefferysef
|
Всім гарного дня!
Хочу поділитися своїм досвідом використання економних електробатарей від екотепло, бо реально здивований результатом. Ще минулої зими у мене стояло звичайне опалення, і рахунки за світло були просто жахливі. Та після знайомства з економними електробатареями від Екотепло ситуація змінилася кардинально. По-перше, вони реально економні — споживання електроенергії зменшилося майже вдвічі, але тепло в кімнаті стало навіть приємніше. Вже кілька місяців користуюсь і можу сказати, що це один із найкращих варіантів для дому. Брав модель, яка називається Екотепло, і мені сподобалося, що вона не потребує складного монтажу. Монтаж робив сам — все просто: прикрутив на кронштейни, і готово. Щодо ціни — якщо подивитись електробатареї ціна на сайті екотепло, то виходить, що за свої гроші це більш ніж вигідно. Є моделі для різних приміщень і потужностей, можна підібрати під будь-який бюджет. Особливо сподобалось, що після вимкнення пристрій ще довго тримає тепло. У мене вдома маленька дитина — це було важливо. Зараз думаю докупити ще пару таких електробатарей для дачі, бо навіть у міжсезоння хочеться мати комфортну температуру без газу й зайвих витрат. Тому можу сміливо сказати — якщо хтось шукає економні електрообігрівачі, зверніть увагу на Екотепло. Просто ділюсь досвідом, можливо, комусь теж допоможе заощадити. електробатареї опалення |
เวลาที่ใช้ในการสร้างหน้าเว็บ: 0.108 วินาที
Map
Poll
ความพึงพอใจของท่าน ต่อการให้บริการของ องค์การบริหารส่วนตำบลหนองหัวช้าง อำเภอกันทรารมย์ จังหวัดศรีสะเกษ อยู่ในระดับใด ?
- โหวต: (0%)

| Total Votes: | |
| First Vote: | |
| Last Vote: |